A HABER GALERİ
Fenerbahçe sonunda bombayı patlattı! Allan Saint-Maximin transferi bitti! İşte sözleşme detayları
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Süper Lig'de 11 yıl aradan sonra şampiyon olarak kupa hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'nün ardından transferde büyük bir bombayı patlattı. Sarı-lacivertli ekip Al-Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin transferi için oyuncu ve Suudi ekibiyle anlaşma sağladı. İşte sözleşme detayları...
Gelecek sezon için hazırlıkları Avusturya'da gerçekleştirdiği kampla sürdüren Fenerbahçe'de taraftarları heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.
İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası takımın başına getirilen dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetiminde şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen sarı-lacivertliler, transferde gaza bastı.
Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'ı transfer etti.
İkinci transferini stoper hattına yapan Kanarya, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Atletico Madrid'den kiraladığı Çağlar Söyüncü'nün bonservisini aldı.
Çağlar Söyüncü'nün transferi için İspanyol ekibine 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini açıklayan Fenerbahçe, bu bedeli 4 yıllık süreçte 7 taksitle ödeyecek.
Sarı-lacivertliler, Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'nün ardından bir transferde daha mutlu sona ulaştı.
SAINT-MAXIMIN'DE İŞLEM TAMAM
Fenerbahçe, Al-Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda Suudi Arabistan ekibiyle anlaşma sağladı.
MAAŞINDA İNDİRİME GİTTİ
Fabrizio Romano'nun geçtiği haberde, Fransız kanat oyuncusunun maaşında indirime gittiği ve Fenerbahçe'de Ah-Ahli'den aldığı maaştan daha az bir ücret alacağı belirtildi.
MOURINHO İKNA ETTİ
Romano, tarafların sözlü olarak anlaşma sağladığı ve Jose Mourinho'nun Saint-Maximin'i ikna ettiğini belirtti.
1 YILLIK KİRALIK, SATIN ALMA OPSİYONU YOK
Ariyadhiah'ta yer alan habere göre ise 1 yıllığına kiralanacak olan yıldız futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu ya da zorunluluğu bulunmuyor.
Allan Saint-Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıktı.