A HABER GALERİ
Ersun Yanal'dan flaş karar! İşte Fenerbahçe - Antalyaspor maçı ilk 11'leri
Galatasaray deplasmanında 0-0 beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, bu akşam kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor'u konuk edecek. Ersun Yanal önemli maç öncesi ilk 11'ine son şeklini verdi.
Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam Antalyaspor'u konuk edecek.
Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. VAR odasında Fırat Aydınus yer alacak.
Ligde 11 puan ve averajla ikinci sırada bulunan sarı-lacivertli takımda hedef kazanıp, milli araya galibiyetle girmek.
Oyuncuları ile bir toplantı yapan Yanal, kayıp istemediğini belirtti. Her fırsatta bu sezon şampiyon olacaklarını tekrarlayan tecrübeli çalıştırıcı, galibiyet serisi başlatıp Beşiktaş derbisine kadar en az kayıpla gitmeleri gerektiğini söyledi.
ANTALYA'DA 3 EKSİK VAR
Konuk Antalyaspor'da sakatlıkları geçmeyen Gustavo, Charles ile Harun Kavaklıdere, İstanbul'a getirilmedi.
Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın hücumda Gustavo yerine Dala'ya, Charles'in yerine ise Chico'ya görev vermesi bekleniyor.