Ahmet Çakar'dan şampiyonluk kehaneti! Galatasaray'ın puan kaybedeceği maçı açıkladı | Fenerbahçe derbisi değil...
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefesleri kesmeye devam ediyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında sezon başından bu yana geçen zorlu mücadele, ligin bitimine 6 hafta kala daha da yükseldi. Şampiyonluk düğümü için herkes 32. haftada RAMS Park'ta oynanacak maçı gösterirken, spor yazarı ve usta yorumcu Ahmet Çakar'dan bomba bir tahmin geldi.

Trendyol Süper Lig'de son yılların en dikkat çeken şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında devam ediyor.

Ligin 32. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Edin Dzeko ve Batshuayi'nin golleriyle krize giren maçı çevirmeyi başaran Kanarya, ligde puanını 85 yapmayı başardı.

Son haftalara girilirken yoluna kayıpsız devam eden sarı-lacivertli ekip, bir yandan da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele ediyor.

GALATASARAY, ALANYA'DA FARKLI KAZANDI
Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görülen Galatasaray, 32. haftanın kapanış maçında Alanyaspor deplasmanına çıktı.











