A HABER GALERİ
Tutuklanmışlardı! Nihal Candan 37 kiloya düştü! "Cennete gitmek istiyorum"
Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz yıl fenomenler soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'nde tutulan kardeşlerden Nihal Candan'ın, protesto amacıyla yemek yemediği ve 'anoreksiya nevroza' isimli hastalığa yakalandığı öğrenildi. İşte haberin detayları...
Lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemeleriyle tanınan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçen yıl fenomenlere düzenlenen operasyonlara dahil edildi. Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile ilişkilendirildikleri iddia edilen Candan kardeşler, 14 Kasım 2023 tarihinde gözaltına alındı ve 16 Kasım'da tutuklandı.
İki kardeş Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konuldu. Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı.
37 KİLOYA KADAR DÜŞTÜ
Posta Gazetesi'nin haberine göre bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalığa yakalandı.
SEÇİL ERZAN'LA AYNI KOĞUŞTALAR
Anne Umut Candan ile baba Hakan Candan da kızlarının acilen tedavi edilmesi gerektiğini söyledi ve "Nihal'in sağlığından endişe ediyoruz" diye konuştu.
İki kardeşin koğuş arkadaşı ise bankacı Seçil Erzan. Seçil Erzan, aralarında futbol dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu birçok kişiyi 'yüksek kâr vaadiyle' milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı.
Seçil Erzan, Kasım 2023'te Bakırköy Kadın Cezaevi'nden Silivri'ye nakledilmiş ve Candan kardeşlerin kaldığı 3 kişilik koğuşa yerleştirilmişti.