Reddi mirasın perde arkası ortaya çıktı! “Ece Erken tufaya düştü"
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından zor günler geçiren Ece Erken, miras tartışmalarına son noktayı koydu. Geçtiğimiz günlerde eşinden kalan 12 adet lüks saati, 15 milyon liraya sattığı iddia edilen ünlü sunucu çıkan haberlere isyan eden ünlü sunucu, 'miras' haberlerinden bunaldı ve reddimiras yaptığını açıkladı. Kararın ardından açıklama yapan "Reddi mirastan sonra ortaya çıktı. Ece de tufaya düştü" dedi.
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, moralsiz haliyle dikkat çekti.
Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'miras' haberlerinden bunalıp reddi miras yaptığını açıklayan ünlü sunucu, muhabirlerin sorularına cevap vermedi.
Öte yandan; Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çifti, uzun süre aşk yaşadıktan sonra Haziran 2021'de dünyaevine girmiş, evlilik haberini de "Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" mesajıyla duyurmuştu.