Özgü Namal hayranlarına kötü haber! Exxen projesinden ayrıldı
Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen adlı dijital platformda yayınlanacak Hükümsüz dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Özgü Namal'dan hayranlarına kötü haber geldi. Namal çocuklarının eğitimi sebebiyle, seti İstanbul'dan İzmir'e taşınan diziye gidemeyeceğini belirtti.
2013 yılında rol aldığı Bu İşte Bir Yalnızlık Var filminin ardından set hayatına ara veren Özgü Namal, evlilik sonrası köy hayatı yaşamaya başlamıştı.
Geçtiğimiz aylarda eşinin ölümüyle yıkılan Namal, yıllar sonra tekrar setlere dönüş hazırlıklarına başlamıştı.
Ancak başarılı oyuncu, yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği, senaryosunu Oğulcan Kırca'nın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı 'Hükümsüz' dizisinin kadrosundan ayrıldı.