A HABER GALERİ
Oğluna babasının adını verdi! Bebek kime benziyor? Kaan Yıldırım'dan duygusal sözler...
İlk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çiftinin oğluna verdikleri isim belli oldu. Çiftin minik oğlu dedesinin adını taşıyacak. Dün, hastane çıkışı görüntülenen ünlü çiftten Yıldırım, basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz sene eylül ayında Roma'da evlenen Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz kısa süre içerisinde bebek bekledikleri müjdesini doğrulamıştı.
Anne-baba olmak için aylardır heyecanlı bir bekleyiş içinde olan çift, bebeklerine geçtiğimiz gün kavuştu.
OĞLUNA BABASININ İSMİNİ VERDİ
En çok merak edilen konu ise oğullarına hangi ismi verecekleriydi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çifti bebeklerine 'Fikret Hakan' ismini verdi. Yıldırım'ın oğluna babasının adını verdiği ortaya çıktı.
Oğulları Fikret Hakan'ın sağlıklı olduğunu dile getiren Kaan Yıldırım, hastane çıkışında açıklamalarda bulundu.
"ÇOK MUTLUYUZ"
Gazete Magazin'de yer alan habere göre; Kaan Yıldırım, "Fikret Hakan dünyaya geldi. Çok mutluyuz, keyifliyiz, heyecanlıyız. Şimdi biliyorsunuz ilk süreçler biraz yorucu oluyor. Anne için özellikle. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
"İNSANIN BAŞLINA GELMEDEN ANLAYAMIYORMUŞ"
"Oğlunuzu ilk kucağınıza aldığınızda ne hissettiniz?" sorusunu da yanıtlayan Kaan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Bunlar biraz özel ve duygusal şeyler. İnsanın başına gelmeden anlamıyormuş aslında. Biraz öyle duygular. Anne- babalar anlar. Yüksek heyecanlar. İsteyen herkese nasip olsun! Ben doğum anında da Pınar'ın yayındaydım, ikisi de sağlıklı"