İrem Derici'den Lerzan Mutlu açıklaması: Terbiyesizce mesajlar attım beni affetti
Evinde gece geç saatlere kadar müzik dinleyen İrem Derici, komşusu Lerzan Mutlu'yu çileden çıkarmış, çevresindekilerin rahatsız olmasını umursamamıştı. Mutlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Derici'ye sitem etmişti. Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un YouTube'daki programına konuk olan şarkıcı, o gün yaşananlar hakkında konuştu. "Uyku sersemi Lerzan'a bayağı terbiyesizce mesajlar attım, ona rağmen beni affetti. Kendisinden özür diledim" dedi.
Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un YouTube'daki programına konuk olan İrem Derici, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
İrem Derici, Instagram canlı yayınında '10 milyon liram olsa müziği bırakırım' demesiyle ilgili, "IBAN paylaştım. Millet takır takır para yollamaya başladı" ifadelerini kullandı.
"25 BİN LİRA YOLLAYAN OLDU"
Ünlü popçu, "Üç gün boyunca asistanımla oturduk paraları iade ettik. 25 bin lira yollayan oldu. Sonradan o kişinin niyeti ortaya çıktı. Çok beğeniyormuş falan" şeklinde konuştu.