Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar

Giriş Tarihi:

İsmini tescilletmek için Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuran Hadise aldığı cevapla şok yaşadı. Daha önce, 'By Hadise' ve 'Hadise' markalarının tescilini alan şarkıcı, tanınmış marka başvurusunun reddedilmesi üzerine, "Benim ismim tanınıyor" diyerek karara itirazda bulundu.

Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar 1

Hadise, dünyaca ünlü markalarla anılmak adına, geçtiğimiz yıl Türk Patent ve Marka Kurumu'na Tanınmış Marka başvurusu yaptı.

Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar 2

Daha önce 'By Hadise' ve 'Hadise' markalarının isim tescilini, ayakkabıcılık sektörü, tekstil ve medya dahil birçok alanda yaptıran şarkıcıya, kuruldan ret kararı çıktı.

Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar 3

KARARA SERZENİŞTE BULUNDU

Milliyet'in haberine göre; marka vekili aracılığıyla itirazda bulunan Hadise'nin, yakın çevresine, "Benim ismim tanınmış bir marka. Bunun tescil edilmemesini anlamıyorum" sözleriyle, serzenişte bulunduğu öğrenildi.

Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar 4

Şarkıcı, Türkiye ve Belçika'da yapmış olduğu çalışmaları kurula göndererek, yeni kararın olumlu yönde çıkmasını bekliyor.

Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar 5
Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar 6
Hadise’ye büyük şok! İsmini tanımadılar 7
Mobil uygulamalarımızı indirin