Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı”

Fatma Turgut Ankara konserinde saldırıya uğradı. Dinleyicilerin arasındaki bir kişi ünlü şarkıcıya çakma attı. Kafasına isabet eden Turgut, yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 1

Bir döneme damga vuran Model grubunun dağılmasının ardından kariyerine tek başına devam eden şarkıcı Fatma Turgut, Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde sevenleriyle bir araya geldi.

Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 2

39 yaşındaki ünlü ismin sahnede şarkısını seslendirdiği sırada, dinleyicilerin arasından bir kişi sahneye çakmak fırlattı.

Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 3

KAFASINA İSABET ETTİ

Atılan çakmak kafasına isabet eden Fatma Turgut, acı içinde sahnenin arka tarafına doğru yürüdü. O anlar konserdeki bir dinleyici tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 4

AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan olayın ardından 287 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir açıklama yayınlayan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 5

"Sevgili arkadaşlarım; ben iyiyim ve şu an her şey yolunda. O esnada çok canım yandı. Çünkü çakmak kulağıma isabet etti. Ve tahmin edersiniz ki bir müzisyen olarak bu beni daha çok korkuttu."

Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 6

"DİLERİM BİR DAHA ASLA YAŞAMAM"

"Bir kişinin yaptığı saygısızlığı, onca insana fatura etmemek için şarkıyı söylemeye devam ettim. Bu sebeple de playback yaptığımı düşünenler olmuş. Hayatımda, hiçbir konserimde tek bir kere bile playback yapmadım. Bu vesileyle bunu da belirtmek isterim. Dilerim bir daha hiç yaşamam. Dilerim hiçbir sanatçı arkadaşım asla yaşamaz. Sevgiyle."

Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 7
Fatma Turgut’a sahnede saldırı! “Çok canım yandı” 8
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin