A HABER GALERİ
Deniz Uğur’dan eski eşi Reha Muhtar hakkında ağır suçlama! “13 yaşındaki kızımı alkolik etti”
Youtube'da yeni bir programa başlayan Seren Serengil'in ilk konuğu, Reha Muhtar'la mahkemelik olan Deniz Uğur oldu. Çocukların velayeti için mücadele eden Uğur, eski eşi hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Reha Muhtar'ın akli dengesinin yerinde olmadığını, şizofreni başlangıcı olduğunu ileri süren Deniz, 13 yaşındaki kızının alkolik olduğunu söyledi.
Özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Seren Serengil olaylı bir şekilde ayrıldığı Söylemezsem Olmaz'ın ardından YouTube'da yeni bir programa başladı. Serengil'in ilk konuğu Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oldu.
Aralarında şiddet ve velayet davası olan Uğur'un Reha Muhtar hakkında anlattıkları herkesi şaşırttı.
Eski eşler Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın velayet çekişmesi uzun süre gündem olmuştu. Deniz Uğur, ikizlerinin babaları Reha Muhtar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı iddiaları ile mahkemenin yolunu tutmuştu.
KIZI 13 YAŞINDA ALKOLİK OLDU
Deniz Uğur, şimdi ise Seren Serengil'in programında anlattıklarıyla gündem oldu.
Uğur babasının yanında alkolik olan 13 yaşındaki kızının ölümden döndüğünü, kızının babasını görmek istemediğini, onu dövdüğünü ve onun evinde alkole alıştığını söyledi.
ALKOLİK VE ŞİZOFENİ BAŞLANGICI VAR
Ünlü oyuncu, Reha Muhtar'ın akli dengesinin yerinde olmadığını, şizofreni başlangıcı olduğunu ve alkolik olduğunu, çocukların onun yanında olmaması gerektiğini açıkladı.
