Demet Akalın'dan olay yorum! Şükrü Özyıldız'ın sevgilisini öyle bir eleştirdi ki...
Oyuncu Şükrü Özyıldız ile fenomen Sibil Çetinkaya ayrılık iddialarıyla gündemde yer alırken, Demet Akalın'dan gelen bir yorum magazin gündemine bomba gibi düştü. Dobra açıklamalarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı, Çetinkaya hakkında sert ifadeler kullandı.
Bir süredir birlikte olan oyuncu Şükrü Özyıldız ile sosyetik fenomen Sibil Çekinkaya, ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti.
Gel Konuşalım'da yer alan habere göre, ayrılığın nedeni ise evlilik. Çetinkaya'nın evlenmek istediği Özyıldız'ın evlenme fikrine sıcak bakmadığı öğrenildi.
Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Demet Akalın da "X" platformunda bir kullanıcının, Sibil Çetinkaya hakkında yaptığı eleştiriye dahil oldu.
"KIZIN YÜZÜ PUF BÖREĞİ GİBİ ŞİŞ"
Çetinkaya'nın tanıttığı ürünleri aslında kullanmadığını öne süren paylaşımın altına yorum yapan Akalın, "Zaten niye kullanayım, kızın yüzü puf böreği gibi şiş" diyerek tepki çekti.