Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamının vazgeçilmezi oldu!
Atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuyla ekrana bomba gibi döndü. Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler'de en çok izlenen yapım oldu.
Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişiler'de %8,32 izlenme oranı ve %22,45 izlenme payı, alarak birinci oldu.
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova' üçüncü sezonuyla Perşembe gecelerinin vazgeçilmezi oluyor! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan dizi, zengin oyuncu kadrosuyla; iyileri kötülük, kötüleri vicdan sınavlarından geçiren hikayesini anlatmaya devam ediyor.
YILMAZ VE ZÜLEYHA YENİDEN KAÇMA PLANI YAPIYOR!
Adnan'ın babası olduğunu öğrendiğinde yine deliye dönen, Yılmaz'ın bir delilik yapmasına engel olmak için Züleyha, bir kez daha hayatından vazgeçti! Yılmaz'ın eline silah almasını durdurmak ve sözünü dinletmek için hastane odasından kendini aşağı atmaya kalkan Züleyha'yı Yılmaz bir kez daha hayata bağladı!
İki eski sevgili, daha sonra ellerinden alınan kaderlerini değiştirmek için plan yaptılar. Hastane odasında yaşanan tehlikeli hesaplaşma sırasında ise, Demir aşağıdan olanları görüp koştu, Müjgan hemen haber aldı. Ve ikisi de Züleyha'nın başının döndüğüne inanmış görünseler de, şüphe duymaya da devam ettiler.
Yılmaz ise öğrendiklerinin ardından küçük konağa daha sık gidip, Adnan'ı görmek için her fırsatı kullanmaya başladı.
ZÜLEYHA HÜNKAR'I AFFETTİ AMA HÜNKAR DEMİR'İ AFFEDECEK Mİ?
Züleyha, kendi evlatları için dünyayı yakabileceğini anladığından, Hünkar'ı da anladı ve iki kadın, iki küçük çocuk için adeta birbirine kenetlendi. Züleyha onu affettiğini söylese de Hünkar "kalbim acıyor" diyecek kadar, vicdan azabını yaşamaya devam ediyor. Üstelik evladının, kocasının ihanetini ona tekrar yaşatması, Hünkar'ı belki de yıllar önce yapması gerekenleri yapmaya ikna etti. Kapıya koruma yerleştirerek Demir'i evden atan Hünkar, Holding'ten de Adnan Yaman adını ve tüm fotoğraflarını söktürdü! Hatta çekmecelerindeki tüm fotoğraflarını da yaktı!