Acı haberler peş peşe geldi! Karsu'nun üç akrabası daha vefat etti
Ünlü şarkıcı Karsu 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından büyük acı yaşadı. Aslen Antakyalı olan ve ailesinin büyük kısmının enkaz altında olduğunu söyleyen şarkıcı babaannesi ve amcasının göçük altından çıkarıldığını duyurmuştu. Halasının ölümüyle büyük üzüntü yaşaya Karsu, peş peşe acı haberler aldı.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında ağır yıkımlar meydana geldi. Depremler sonrası Hataylı şarkıcı Karsu'nun bazı aile üyeleri ise göçük altında kaldı.
HEM MUTLULUK, HEM HÜZÜN
Halası, amcası, nenesi, kuzenleri ve yeğenleri enkaz altında kalan Karsu, katıldığı canlı yayınlarında gözyaşları içinde bölgeye yardım istemişti.
Nenesi ve amcasının mucize kurtuluşuyla büyük sevinç yaşayan Karsu'nun mutluluğu yarım kalmış, şarkıcı halasının vefatıyla sarsılmıştı.