Talimat sonrası yeni plan! Yeniden start verildi...
Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin ardından açıklanmaya başlanan 100 ve 180 günlük eylem planlarına koronavirüs salgını nedeniyle ara verilirken, normalleşme dönemiyle birlikte plan çalışmaları da yeniden hız kazanıyor. .
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin ardından açıklanmaya başlanan 100 ve 180 günlük eylem planlarına corona virüs salgını nedeniyle ara verilirken, normalleşme dönemiyle birlikte plan çalışmaları da yeniden hız kazanıyor.
Daha önce açıklanan planda corona virüs nedeniyle sarkmalar meydana gelirken, Cumhurbaşkanlığı'nda yeni 180 günlük planla ilgili çalışma başlatıldı.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin ardından hükümetin ilk 100 gününde gerçekleştirdiği icraatların izlenmesi amacıyla başlatılan, "İcraat Programları" çalışması, corona virüs salgını nedeniyle durdu.