Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum...

23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde bazı tedbirler alınıyor. Geçtiğimiz sene 23 Nisan'da uygulanan sokağa çıkma yasağının bu sene de uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na geri sayım başlarken konu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte haberin detayları...

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 1

3 gün yasak var mı? 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Türkiye'de son 24 saatte 322.128 Kovid-19 testi yapıldı, 61.028 kişinin testi pozitif çıktı, 346 kişi hayatını kaybetti. 23 Nisan'ın yaklaşması ile birlikte gözler sokağa çıkma kısıtlamalarına çevrildi. Peki, 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte son gelişmeler...

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 2

23 NİSAN'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine "23 Nisan Sokağa Çıkma Kısıtlaması" konulu genelge gönderdi

Genelgeye göre; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" resmi tatil olması dolayısıyla bu hafta sonuna özel sokağa çıkma kısıtlaması 22 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak"

Cuma, cumartesi, pazar günlerinin tamamını kapsayacak sokağa çıkma kısıtlaması, 26 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'de sona erecek.

Daha önce genelge ile belirtilen "Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi" aynen geçerli olacak.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 3

TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİNDE SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.

20 Nisan tarihli tabloya göre, Türkiye'de son 24 saatte 322 bin 128 Kovid-19 testi yapıldı, 61 bin 28 kişinin testi pozitif çıktı, 346 kişi yaşamını yitirdi, hasta sayısı 2 bin 895 oldu.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 4

Son 24 saatte 55 bin 592 kişinin Kovid-19 tedavisi ya da karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 792 bin 129'a yükseldi.

Test sayısı 44 milyon 409 bin 756'ya ulaştı, vaka sayısı 4 milyon 384 bin 624, vefat sayısı 36 bin 613, ağır hasta sayısı 3 bin 375 oldu.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 5

SAĞLIK BAKANI KOCA, VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN VE AZALAN İLLERİN GRAFİĞİNİ PAYLAŞTI

Türkiye, Kovid-19 ile mücadele kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) 40 bin doz Sinovac aşısı daha ulaştırdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, 3-9 Nisan'da 100 bin nüfusta Kovid-19 vakası görülme oranı en çok artan ve azalan illerin yer aldığı grafiği paylaştı.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 6

Vaka görülme oranı en çok artan illerin Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova, en çok azalan illerin ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman olduğunu belirten Koca, "Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." ifadesini kullandı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (SBÜ) Kovid-19 ile ağız sağlığı ilişkisi üzerine yapılan araştırmada, ağız sağlığı kötü olan kişilerin hastalığı daha şiddetli geçirdiği belirlendi.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 7

KOVİD-19 TEDAVİSİ SONA EREN MUHARREM İNCE VE EŞİ TABURCU EDİLDİ

Memleket Hareketi kurucusu Muharrem İnce, Twitter hesabından Kovid-19 tedavisinin sona ermesi dolayısıyla Ankara Şehir Hastanesinden eşi Ülkü İnce ile taburcu edildiklerini duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını bildirdi.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 8

YURT GENELİNDEKİ KOVİD-19 İLE İLGİLİ GELİŞMELER

Denizli, Gaziantep, Malatya, Samsun, Sivas, Kocaeli, Artvin ve Kırıkkale'de Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 362 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.

Çanakkale, Ardahan, Kars ve Kastamonu'da 5 köy ile Malatya'da bir mezra, Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 9

Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararla son 2 günde 174 evde karantina uygulaması başlatıldı.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 10

Bartın Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, salgın tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı cumartesi ve pazar günleri market otoparklarının geçici olarak kapatılması kararlaştırıldı

Kovid-19 vakalarının geçen hafta en fazla arttığı Kırklareli'nde, tedbirlerle birlikte vaka artış hızı düşüşe geçti.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 11

SPOR CAMİASINDA YAŞANAN GELİŞMELER

MKE Ankaragücü'nden yapılan yazılı açıklamada, teknik ekipten bir kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

İskenderun Futbol Kulübünden yapılan açıklamaya göre, teknik heyet ve futbolculardan 9 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Gözler Kabine'de! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 3 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son durum... 12
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin