A HABER GALERİ
Göbek yağlarından şikayetçi olan denesin! Ebru Şallı'nın zayıflama yöntemi! Sabah uyandığınızda 1 fincan...
Bu karışım göbek yağlarını eritiyor! Spor ve diyet önerileriyle adından söz ettiren ünlü manken Ebru Şallı, karnı dümdüz yapan tarifini verdi! Kilolu görmeye alışık olmadığımız Şallı'nın formunu koruma yöntemi oldukça merak ediliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim, sağlıklı yaşam tarzını gözler önüne seriyor. Peki, Ebru Şallı kilo almamak için neler yapıyor? İşte yağları cayır cayır yakan tarif...
Pilates ve sağlıklı beslenme deyince akla ilk olarak tescilli güzel Ebru Şallı geliyor. Fit görüntüsünü hiçbir zaman kaybetmeyen ünlü mankenin nasıl beslendiği merak edildi. Şallı, aynı zamanda sosyal medya üzerinden yayınladığı pilates videolarıyla da dikkat çekiyor. Zayıflamak isteyenlerin örnek aldığı bir isim haline gelen Ebru Şallı, meğer kilosunu korumak için bu çayı tüketiyormuş...İşte, metabolizmayı hızlandıran karışım!
46 yaşındaki tescilli güzel Ebru Şallı, göbek yağlarını eriten tarifini açıkladı. Bakın her sabah ne tüketiyormuş...
EBRU ŞALLI'DAN GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN TARİF
Malzemeler:
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal
2 adet karanfil
1 su bardağı kaynamış su
Nasıl Yapılır?
Öncelikle suyu kaynatın.
Kaynamış suyu bir bardağa dökün ve önce tane karanfilleri içine atın.
Bir kenarda karıştırdığınız elma sirkesi ve balı da bardağa dökün.
Ardından bardağın üstünü kapatarak 5 dakika kadar demlenmesini bekleyin.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta suyu önceden kaynatmış olmanız; malzemeleri sonradan eklemeli, asla suyla birlikte kaynatmamalısınız.
Bu çayı 1 ay boyunca her gün ya da haftada 5 gün tüketip sonra ara verebilir, ardından yeniden kullanabilirsiniz.
Son olarak yeniden hatırlatalım, bu çayı tüketmeden önce doktorunuza mutlaka danışmanızı tavsiye ederiz.
ZENCEFİL, BAL VE LİMON KARIŞIMININ YAPILIŞI
Malzemeler:
Süzme hakiki bal 1 adet taze zencefil 1 adet limon 1 adet küçük cam kavanoz
Yapılışı:
Öncelikle 1 adet taze zencefilin kabuğunu soyun ve ince ince keserek kavanoza atın. Daha sonra limonu da ince ince dilimleyip kavanoza ilave edin. Son olarak zencefil ve limonun üzerini örtecek kadar bal ekleyin ve tahta kaşıkla karıştırın. Kavanozun ağzını sıkıca kapatıp buzdolabına koyun ve en az 6 saat bekletin. Vaktiniz varsa tam kıvamını alması için 2 gün bekletin. Karışım sulanacak ve şurup haline dönüşecektir. Zencefil bal limon karışımını sıcak su ile de tüketmek mümkündür ama su çok sıcak olmamalıdır. Zencefil bal limon şurubunu buzdolabında 2-3 ay kadar muhafaza edebilirsiniz.