Ankara-Niğde Otoyolu'ndan ilk gün 10 bine yakın araç geçti
Başkan Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen, Ankara-Niğde Otoyolu vatandaştan büyük beğeni aldı. Ankara-Niğde Otoyolu'nun ilk gününde 10 bine yakın aracın geçtiği açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ülke genelinde büyük projelerin çalışmalarına devam edildiğini belirtti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun vatandaştan büyük beğeni aldığını, açıldıktan sonraki ilk gününde 10 bine yakın aracın geçtiğini söyledi.
Selden etkilenen Giresun'un Dereli ilçesindeki çalışmaları inceleyen Bakan Karaismailoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde büyük projelerin çalışmalarına devam edildiğini belirtti.
Bu çalışmaların hiçbirinde aksama olmadığını vurgulayan Karaismailoğlu, "Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi Ankara-Niğde otoyolunu hizmete sunduk. Ülkemizin en büyük projelerinden bir tanesiydi. Kara yolu ulaşım tarihimizin en önemli projelerine bir ekleme oldu. 330 kilometrelik bir otoyol aksımızı Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar toplamda 1230 kilometrelik bir yol ağını tamamlamış olduk. Bu da ülkemize kazandırılan en önemli projelerden bir tanesi." diye konuştu.