Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık 2 büyük depremden etkilenen Hatay'da 24 Mart'ta temeli atılan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. Hastane, yarın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle hizmete açılacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Mart'ta gerçekleştirilen temel atma törenin ardından sosyal medyada yayınlanan asılsız iftiraları baz alarak, çalışmaların başlamadığını öne sürmüştü. Hastanenin söz verildiği gibi 60 günde tamamlanmasının ardından; kara propaganda çöktü.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 1

Hatay'da 24 Mart'ta temeli atılan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi, yarın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle hizmete açılacak. Hastane, hedeflendiği gibi 60 günde tamamlandı.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 2

YARIN AÇILIYOR

6 Şubat'taki depremlerde en büyük yıkımı yaşayan illerden biri Hatay'ın Defne ilçesinde 24 Mart'ta temeli atılan hastanenin 24 saat esasına göre sürdürülen inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 3

Hedeflendiği gibi 60 günde bitirilen hastane, yarın Başkan Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve yetkililerin katılımının öngörüldüğü törenle hizmete açılacak.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 4

Tüm branşlarda hizmet verecek, 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunan Defne Devlet Hastanesi, ağır çelik kullanılarak inşa edildi.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 5

Hastanenin bütün odaları teknik altyapısıyla yoğun bakıma dönüştürülebilme imkanına sahip olarak tasarlandı.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 6

BAKAN KOCA'YA TEŞEKKÜR

Hatay'da yaşayan bazı vatandaşlar, Defne Devlet Hastanesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 7

Bakan Koca, 60 günde tamamlanan ve pazar günü açılışı yapılacak Hatay'daki Defne Devlet Hastanesi'yle ilgili vatandaşların memnuniyetini dile getirdikleri anlara ilişkin videoları sosyal medya hesabından paylaştı.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 8

Koca, görüntülerde, bir vatandaşın hastane için teşekkürlerini iletmesi üzerine, hastaneyi hızla bitirmek istediklerini vurguladı.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 9

Koca, "Tomografi, MR, kan tetkikleri, görüntülemeler, muayeneler yapılabilsin istiyoruz. Bir hafta sonra da ameliyathane devreye girsin istiyoruz" dedi.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 10

AKŞENER'DEN ASILSIZ İFTİRA

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart'ta Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni'nde Defne Devlet Hastanesi'nin de temelini attı.

Atılan bu temelin ardından kara propagandaya soyunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu fevkalade parlak, bir o kadar da cüretkar arkadaşlarımız boş araziye beton döküp 'Hastane temeli atıyoruz' diye Türkiye'ye yutturmaya kalktılar. Boş araziye bir demir kafes koymuşlar. Görseniz çocuk havuzu kadar. Üstüne de mikserden beton döktüler" diyerek, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik asılsız suçlamalarda bulunmuştu.

"'Hastane temeli atıyoruz' diye, Türkiye'ye yutturmaya kalktılar." diyerek algı siyaseti yapan Akşener'i takip eden başka isimlerde oldu.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 11

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı.

Çömez, paylaşımında; "Erdoğan, Hatay Defne'de hastane temeli attı. Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar" ifadesini kullanmıştı.

Akşener'e sözlerini yutturacak hizmet! 60 günde bitti | Kara propaganda böyle çöktü 12

Kara propagandaya inat hastane, hedeflendiği gibi 60 günde tamamlandı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin