Filipinler'de 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 1 ölü
Filipinler'in kuzey kesimindeki Luzon Adası'nda 7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Benguet eyaletinin La Trinidad kentinde depremde çöken inşaat alanında çalışan bir işçi yaşamını yitirdiği bildirildi.
Filipin Volkan ve Deprem Bilimi Enstitüsü, sabah sularında adanın kuzey kesimindeki Abra eyaletinde 7 büyüklüğünde bir deprem hissedildiğini açıkladı.
Yerin 10 kilometre derinliğinde kaydedilen depremin merkez üssünün, eyalete bağlı Tayyum kasabasının 3 kilometre kuzeybatısı olduğu belirlendi.
Yerel basındaki haberlere göre, Ulusal Afet Riski Önleme ve Yönetimi Merkezi, komşu Benguet eyaletinin La Trinidad şehrinde depremde çöken inşaat alanında çalışan bir işçi hayatını kaybettiğini bildirdi.