Son dakika: Kur düştü ama fırsatçılar durmadı! Vatandaşın cebine göz diktiler

Fırsatçılar vatandaşın cebine göz dikti! Türkiye'de 6 Kasım'dan bu yana dolar kuru hızla düşmesine rağmen fırsatçılar ürünlere uyguladıkları zamlarda herhangi bir değişikliğe gitmediler. Bununla da yetinmeyen marketler fiyatları fahiş seviyelere çıkartmaya devam ettiler. Yaşanan duruma tepki gösteren vatandaşlar ve bakanlık tarafından yapılan denetimler sonuç verdi. Marketlerdeki fiyat etiketleri sökülmeye başlandı.
Son dakika haberi... Türkiye'de 6 Kasım'dan bu yana dolar kuru hızla düşmesine rağmen fırsatçılar ürünlere uyguladıkları zamlarda herhangi bir değişikliğe gitmediler. Bununla da yetinmeyen marketler fiyatları fahiş seviyelere çıkartmaya devam ettiler.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, gıda endeksindeki artış yüzde 7'ye ulaştı.

Başta ayçicek yağı ve tereyağı, yumurta, tavuk, bebek maması, pirinç ile mercimek olmak üzere bazı ürünlerde iki aylık fiyat artışı yüzde 30'a yaklaştı.

















