Hamas'tan İslam dünyasına çağrı: Harekete geçin! Siyonist İsrail'in katil askerleri cami basıp Kur'an-ı Kerim yırtıp yaktı
Gazze Şeridi'nde binlerce sivili katleden ve taş üstünde taş bırakmayan terör ordusu İsrail'in soykırımcı askerleri, girdikleri bir camide Kur'an-ı Kerim nüshalarını yırtıp yaktı. Gazze'deki skandala ilişkin açıklama yapan Hamas, Arap ve İslam dünyasını, Siyonistlerin bu davranışlarını kınamaya ve Filistin'deki kutsal mekanları müdafaa etmek için harekete geçmeye çağırdı.
Hamas, İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi'nde camilere saldırarak Kur'an-ı Kerim nüshalarını yakmasının nefret dolu faşist bir davranış olduğunu belirtti.
Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan Beni Salih Camii
Basında İsrail askerlerinin kameraları ile dronlardan çekilen ve camilerin yıkılışını ve Kur'an-ı Kerim nüshalarının yakılışını gösteren görüntülerin ardından Hamas'tan açıklama yapıldı.
Katil İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beni Salih Camisi'ni hedef aldı
İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beni Salih Camisine girerek Kur'an-ı Kerim nüshalarını yakmasının kınandığı açıklamada, "Camilere hürmetsizlik edilmesi, yerle bir edilmesi, Kur'an-ı Kerim nüshalarının yakılması, İsrail ile onun kin ve nefretle dolu askerlerinin karakterini ve ümmetin kimliği ile onun kutsallarıyla bağlantılı her şeye karşı gösterdikleri faşist tutumu göstermektedir." ifadesi kullanıldı.


