ABD'nin soykırımcı İsrail desteğine ordudan tepki! Vicdani ret haklarını kullandılar: Soykırıma ortak olmayacağız!
7 Ekim'den bu yana Gazze insanlık dışı soykırım suçu işleyen terör devleti İsrail'e ilk günden bu yana destek veren ABD'ye ordudan tepkiler yükselmeye başladı. "Gazze'deki soykırıma ortak olmayacağım" diyen 2 ordu mensubu vicdani ret haklarını kullandı.
ABD Hava Kuvvetleri mensubu Larry Hebert ile Juan Bettancourt, ABD'nin Gazze politikasını daha fazla göz ardı edemeyeceklerini belirterek, vicdani ret haklarını kullanmayı talep ettiklerini bildirdi.

Amerikan yayın ağı "NBC News"ün özel haberine göre, ordu mensupları ABD'nin İsrail'e olan desteğine tepki gösterdi.

6 YAŞINDAKİ GAZZELİ ÇOCUĞUN HİKAYESİ DÖNÜM NOKTASI OLDU
Hebert, İsrail'in Gazze Şeridi'nde hedef aldığı bir araçta mahsur kalan ve ölmemek için yalvaran 6 yaşındaki Gazzeli kız çocuğu Hind Rajab'ın hikayesinin kendisi için dönüm noktası olduğunu söyledi.
Hind'in kızına benzediğini dile getiren Hebert, "Olanları desteklememek gerekiyor." dedi.


