Son dakika: Almanya'da sel felaketi: Hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor! Onlarca kişi kayıp
Son dakika haberine göre Almanya’da etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükseldi. Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu aktarıldı. Bölgede acil durum ilan edildi.
Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Altena ve Wedohl kasabalarında görev başındaki iki itfaiyecinin de arama kurtarma çalışmaları sırasında hayatlarını kaybettikleri duyuruldu.

Schuld bei Adenau bölgesinde yaklaşık 25 evin daha çökme tehlikesi altında olduğu da gelen haberler arasında.





