'Hayal edilebilecek en büyük acı' İspanya'yı sokağa döken cinayet! Kızlarını öldürüp okyanusa attı
İspanya, bir babanın iki kızını öldürdüğü sarsıcı bir aile içi şiddet olayı nedeniyle sokaklara döküldü. Yetkililer, bu haftanın başında Atlantik Okyanusu'nun bir kilometre derinliğinden altı yaşındaki Olivia Gimeno'nun cesedini çıkardı. Küçük kız, 27 Nisan'da firari babası tarafından bir yaşındaki kardeşi Anna ile birlikte kaçırıldı. Bir yaşındaki çocuğun da ölü olduğu değerlendirilirken, askerler okyanusun altında arama çalışmalarına devam ediyor.
BİR YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN CESEDİ ARANIYOR
Kanarya Adaları'ndaki Tenerife açıklarında, babası tarafından öldürüldüğüne inanılan bir yaşındaki kızın cesedi için derin sularda arama sürüyor. Savcılık, bir yaşındaki Anna ve altı yaşındaki kız kardeşi Olivia'nın babaları Tomas tarafından annelerine "hayal edilebilecek en büyük acıyı yaşatmak" için öldürüldüklerini iddia ediyor.
Bununla birlikte, mahkeme olaya ilişkin dokuz sayfalık bir soruşturma raporu yayınlandı. Çocukların 37 yaşındaki babaları Tomas Gimeno'nun tarafından öldürdüğü öne sürüldü.
ESKİ EŞİNE SALDIRGAN VE AŞAĞILAYICI MESAJLAR GÖNDERMEYE DEVAM ETTİ
Savcılık, Tomas Gimeno ve kızların annesi Beatriz Zimmermann'ın uzun bir süredir birlikte olduğunu ancak geçen yıl pandemi sırasında ayrıldıklarını belirtti. Ancak, her ikisi de yeni ilişkilere başlamış olsa da, Gimeno, Zimmermann'a "saldırgan ve aşağılayıcı" mesajlar göndermeye devam etti.