Organ çetesinin elebaşı teslim oldu

Yasa dışı organ nakli yaptığı öne sürülen örgütün elebaşı M.E.Ş teslim oldu fakat iddiaları kabul etmedi.

Yasa dışı organ nakli yaptığı öne sürülen bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında aranan ve suç örgütünün elebaşı olduğu iddia edilen M.E.Ş, polise teslim olduktan sonra adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, operasyon kapsamında aranırken polise teslim olan M.E.Ş, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgusunda, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.E.Ş, daha sonra Gaziosmanpaşa Adliyesine sevk edildi.

29 Temmuzda yasa dışı organ nakli yapıldığı iddiasına ilişkin bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında doktorların da bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan 8'i emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılmış, 12 kişi ise adliyeye sevk edilmişti. 12 kişiden 4'ü savcılık sorgusunun ardından, 8'i ise nöbetçi mahkemece serbest bırakılmıştı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin