Diyarbakır'da ehliyetsiz sürücü otobüse ve direğe çarptı: Kuzeni öldü

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, ehliyetsiz 16 yaşındaki Nurullah A.’nın kullandığı otomobil, bir otobüse ve elektrik direğine çarptı. Kazada, Nurullah A.'nın kuzeni Velat A. hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da ehliyetsiz sürücü otobüse ve direğe çarptı: Kuzeni öldü

Diyarbakır'da ehliyetsiz sürücü Nurullah A.'nın (16) kullandığı otomobil, otobüs ve elektrik direğine çarptı. Kazada, Velat A. (13) öldü, sürücü ağır yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Bağlar ilçesine bağlı Siverek Caddesi ile Avşin Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Nurullah A. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüse çarptı. Savrulan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine de çarptı. Kazada, otomobildeki Nurullah A. ile kuzeni Velat A. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınanlardan Velat A., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Velat A.'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından kırsal Serap Gözeli Mahallesi'nde defnedildi. Ehliyeti olmadığı belirlenen Nurullah A.'nın ise sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Otobüs şoförü ifadesinin alınması için emniyete götürülürken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN