İstanbul'da trafik kilit! Yoğunluk yüzde 85'e ulaştı
İstanbul'da haftanın son iş gününde İftar saatinin yaklaşmasıyla kent genelinde trafik yoğunluğu artarken, toplu ulaşımda özellikle aktarma istasyonlarında yolcu yoğunluğu oluştu. İBB CepTrafik haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 89, Anadolu Yakası'nda yüzde 80 olarak ölçüldü
İstanbul'da haftanın son iş gününde akşam saatlerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor.
(Foto: AA)
İş çıkışı saatine iftara yetişmek isteyenlerin de eklenmesiyle kentte trafik yoğunluğu arttı.
Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece'den başlayan trafik, Yenibosna, Bahçelievler ve İncirli mevkilerinde daha da yoğunlaşıyor.
(Foto: AA)
Cevizlibağ, Merter ile Çağlayan-Okmeydanı, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu arasında görülen trafik yoğunluğu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar uzanırken, araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.
Avrupa Yakası'ndan Anadolu'ya geçişlerde, Avrasya Tüneli istikametinde Samatya sahil yolunda yer yer yoğunluk gözleniyor.
TEM Otoyolu'nda ise Seyrantepe, Hasdal ve Maslak'ta her iki yönde de trafik ağır ilerliyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de her iki istikamette yoğunluk gözleniyor.
Anadolu Yakası'nda D-100 karayolunda Kadıköy ve Kartal, TEM Otoyolu'nda ise Ataşehir ve Sancaktepe arasında her iki yönde trafik yoğun seyrediyor.
