Konya'da kira tartışması dehşeti! Baba ve oğlu can verdi

Konya'da kira tartışması dehşeti! Baba ve oğlu can verdi

Konya'da kira yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma sonucu, baba ve oğlu iş yerlerinde bir uzman çavuş tarafından vurularak öldürüldü. Sabah saatlerinde yaşanan olay sonrası katil zanlısı E.K. gözaltına alındı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde kira meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada baba ve oğlu iş yerlerinde bir uzman çavuş tarafından silahla vurularak öldürüldü.



Olay, Akşehir Sanayi Sitesinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mobilya üretimi yapan Necati Çınar ile oğlu Yavuz Çınar'ın (30) iş yerine giden Akşehir Cezaevinde görevli uzman çavuş E.K., kira meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma sonucunda baba ve oğlunu silahla vurarak ağır yaraladı.

Konya'da kira tartışması dehşeti! Baba ve oğlu can verdi - 1

Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Necati Çınar ve oğlu Yavuz Çınar ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba ile oğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konya'da kira tartışması dehşeti! Baba ve oğlu can verdi - 2

Katil zanlısı E.K. ise olayın ardından Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin