Katil oğulun canavar annesinden kan donduran vicdansızlık! Kazada yaralanan İbrahim Gümüş: Elimden telefonumu aldı
İstanbul'da ATV kullanan bir gruba çarparak 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan 16 yaşındaki katil oğul ile canavar annesi hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. ATV kazasında yaralananlardan İbrahim Gümüş, ‘bu kadarı da vicdansızlık’ dedirtecek açıklamalarda bulundu. Gümüş “Aracın farlarını görmemle çarpması bir oldu. Hepimiz başka yere savrulduk. Yardım istemek için telefonumu çıkardım. Ancak birileri elimden telefonumu aldı. Madem o kadar vicdanlılar gelsinler adalete teslim olsunlar” dedi.
Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 tarihinde saat 23.50 sıralarında meydana gelen olayda 17 yaşındaki T. C.'nin kullandığı cip, arıza nedeniyle emniyet şeridinde bulunan 3 ATV aracına çarpmış ve kazada Oğuz murat Acı hayatını kaybederken 4 kişi de yaralanmıştı.

Olayın ardından katil oğulun, canavar annesi Eylem Tok tarafından Mısır'a kaçırıldığı tespit edilmişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eylem Tok hakkında "Suçluyu kayırma" suçundan ve oğlu T.C hakkında "Bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek" suçundan 2 Mart 2024 tarihinde yakalama kararı çıkardı.





