İstanbul metrosunda intihar girişimi: Seferler durduruldu | Otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı

İstanbul metrosunda intihar girişimi: Seferler durduruldu | Otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı

İstanbul'da M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4.Levent istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunması nedeniyle metro seferleri durduruldu. Metronun durdurulmasının ardından otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı.

İstanbul'da M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4.Levent istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunmasının ardından metro seferleri durduruldu.

Metro İstanbul'dan konuya dair yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4.Levent istasyonumuzda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle 4.Levent istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Şişli/Mecidiyeköy ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır.

Öte yandan, itfaiye ekiplerince yaralı kurtarılan kadının sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İstanbul metrosunda intihar girişimi: Seferler durduruldu | Otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı - 1

MECİDİYEKÖY'DE DURAKTA YOĞUNLUK

Metroda yaşanan intihar girişimi sonrası Mecidiyeköy'de durakta yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar işe gitmek için dakikalarca otobüs beklemek zorunda kaldı.

İstanbul metrosunda intihar girişimi: Seferler durduruldu | Otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı - 2

Otobüse binmek isteyenler, yoğunluk nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin