Elazığ’da çocuğa çarpmak istemeyen sürücü önce bir araca ardından direğe çarptı: Yaralılar var

Elazığ’da çocuğa çarpmak istemeyen sürücü önce bir araca ardından direğe çarptı: Yaralılar var

Elazığ’da bir şoför yoldan geçen çocuğa çarpmamak için direksiyonu aniden kırdı. Aracıyla önce başka bir otomobile, ardından da parktaki direğe çaptı. Aracın asılı kaldığı kazada biri çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ merkeze bağlı Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarında yaşandı.

Elazığ’da çocuğa çarpmak istemeyen sürücü önce bir araca ardından direğe çarptı: Yaralılar var - 1

KONTROLÜ KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre 23 ABP 731 plakalı araç şoförü, yoldan geçen çocuğa çarpmamak için direksiyonu kırdı.

Elazığ’da çocuğa çarpmak istemeyen sürücü önce bir araca ardından direğe çarptı: Yaralılar var - 2

Hakimiyetini kaybeden otomobil, önce 23 KRY 13 plakalı araca ardından çocuk parkının içinde bulunan ışıklandırma direğine çarparak durabildi.

Elazığ’da çocuğa çarpmak istemeyen sürücü önce bir araca ardından direğe çarptı: Yaralılar var - 3

1'İ ÇOCUK 3 YARALI

Otomobilin askıda asılı kaldığı kazada, 1' i çocuk 3 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Elazığ’da çocuğa çarpmak istemeyen sürücü önce bir araca ardından direğe çarptı: Yaralılar var - 4

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kentteki farklı hastanelere kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin