Ölüme 24 taksit! Mahkemenin kararına tepki gösterdi
Son dakika haberine göre: Konya'da Mesut Öğütçü, otomobilden inen Hüsnü Karaer’e kamyonetiyle çarparak ölümüne neden oldu. Öğütçü, taksirle ölüme neden olmaktan suçlu bulundu. 18 bin 200 TL’lik adli para cezası, 24 taksite bölündü. Karaer'in oğlu Yasin Karaer, karara “Bir canın bedeli bu mu?” diye tepki gösterdi.
Konya'da 2 yıl önce kamyonetiyle emekli Hüsnü Karaer'e (57) çarparak ölümünde neden olan Mesut Öğütçü (27) 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 24 eşit taksitle ödemek şartıyla 18 bin 200 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Oğul Yasin Karaer bu karara isyan ederek, "Babamın ölümüne neden olan sürücü asli kusurlu. Ama ceza almadan sadece para cezasına çarptırıldı. 'Bir canın bedeli bu mu?" diye konuştu.

Kaza 13 Ocak 2020'de yaşandı. Mustafa Şakir Özkan'ın kullandığı 06 HB 5091 plakalı otomobil, Bosna Hersek Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi'nde tramvay durağına yakın bir yerde durdu.




