Hamile eşini kayalıklardan atmıştı! Cani koca Hakan Aysal hakkında flaş gelişme

Muğla'nın Fethiye ilçesine tatil için gelen ve Kelebekler Vadisi'nde fotoğraf çektirirken kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşini iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal'ın yargılanmasına devam edildi.
Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, Semra Aysal'ı "Tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürdüğü" iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Taraf avukatları salonda hazır bulundu.
Duruşmada, Semra Aysal'a ferdi kaza sigortası düzenleyen Rabia Ç., tanık olarak dinlendi. Hakan Aysal'ın hayat sigortası için bankaya yalnız geldiğini hatırladığını ifade eden Rabia Ç., "Yanında neden eşi olmadığını tam hatırlamıyorum.
Hakan Aysal kendisine ve eşine hayat sigortası yaptırdı. Eşi olmadığı için eşinin imzasını da kendisi attı. Tanınmış bir müşteri olduğu için banka personelinin de onayıyla bu işlem yapıldı. Daha sonra genel müdürlük bir dilekçe istedi. Bu evrağı Hakan Aysal eşine imzalatıp tekrar bize yolladı. Böylece sigorta aktif hale geldi" diye konuştu.

