Güzellik kraliçesi de palalı kurbanı! Fuhuş hattında dikkat çeken isim

Son dakika haberine göre: "Palalı Sabri" olarak da bilinen Sabri Çelebi’nin Fas-İstanbul arasında ‘fuhuş hattı’ kurduğu belirlenmişti. Pasaportlarına el konulan ve polisler tarafından kurtarılan 62 yabancı uyruklu kadın arasında Afrika güzelik kraliçesinin de olduğu ortaya çıktı.
'Palalı Sabri' diye bilinen Sabri Çelebi'nin kaçak hayatı yaşadığı Fas'ta Türkiye bağlantılı fuhuş çetesi kurduğu ortaya çıktı. Tespitlere göre, Palalı Sabri'nin Fas'tan iş bulma bahanesiyle Türkiye'ye gönderdiği kadınlara zorla fuhuş yaptırılıyordu.

Fas asıllı kadınlara sahibi olduğu eğlence mekânlarında fuhuş yaptırmakla suçlanan Çelebi ve ailesine ait işyerlerine 10 Eylül'de baskın düzenlendi.

Hürriyet'te yer alan habere göre: Gece 03.00'te yapılan baskınlarda Sabri Çelebi'nin kardeşi Mehmet Emin Çelebi (25) ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı. Çelebi Ailesi'ne ait Beyoğlu'ndaki Opera Clup Pera'ya yapılan baskında ise çoğu Faslı 45 kadın gözlem altına alındı. Diğer işyerlerine yapılan baskınlarda da gözlem altına alınan toplam 62 kadın Pendik'te bulunan Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü'ne ait binaya götürüldü.





