İstanbul’da yine mavi su kâbusu! Kokudan durulmuyor

İstanbul’da yine mavi su kâbusu! Kokudan durulmuyor

Esenyurt'ta bulunan yağmur suyu kanalı bırakılan atıklar nedeniyle yeniden mavi aktı. Yaklaşık 1 ay önce de farklı renklerde akan kanalda, sorun hala devam ediyor. Kanaldan bırakılan atıklar nedeni ile pis koku yayılıyor.

Akçaburgaz Mahallesi'nden başlayan ve sonrasında Haramidere'de bulunan dere ile birleşerek Marmara Denizi'ne dökülen yağmur suyu kanallarına bırakılan renkli atıklar çevreyi ve vatandaşları rahatsız etmeye devam ediyor.

İstanbul’da yine mavi su kâbusu! Kokudan durulmuyor - 1

Akçaburgaz Mahallesi sanayi bölgesindeki yağmur suyu kanalı, bırakılan atıklar nedeni ile mavi renge büründü.

İstanbul’da yine mavi su kâbusu! Kokudan durulmuyor - 2

Kanalın, Haramidere'deki kanala akan bölümünde daha önce de mavi ve kırmızı renkte atık bırakılmıştı.

İstanbul’da yine mavi su kâbusu! Kokudan durulmuyor - 3

Aynı sorunun 1 aydır devam ediyor olması ise çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor.

Kanaldan bırakılan atıklar nedeni ile pis koku yayılıyor.

İstanbul’da yine mavi su kâbusu! Kokudan durulmuyor - 4

Haramidere'de bulunan derenin renkli akmasının nedeninin kot yıkama atölyelerinin bıraktığı atıklar olduğu tespit edilmişti. Akçaburgaz Mahallesinden akan kanalında bu yüzden renkli aktığı iddia ediliyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin