Vatandaşlar pazarın yolunu tuttu! Giriş ve çıkışlar bariyerlerle kapatıldı
Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge ile birlikte tam kapanmada pazar yerleri bugün saat 17'ye kadar açık olacak. Pazar yerlerinin açık olmasının ardından vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için pazarın yolunu tutarken, ekipler denetimlerini sıklaştırdı.
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle "tam kapanma" sürecinde 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatlerinde sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerlerinin açılmasına izin verilmesinin ardından esnaf, sabah tezgah kuracakları alanlara geldi.

Maske takıp sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tezgahlarını açan esnaf, müşterilerinin talebini karşılıyor. Pazar yerlerinin giriş ve çıkışları bariyerlerle kapatılarak, belirli noktalardan giriş ve çıkışa izin verildi.

Vatandaşlar, zabıta görevlilerince ateşleri ölçülüp HES kodları kontrol edilerek pazarlara alındı. Polis, zabıta ve belediye ekiplerince pazar yerlerinde sık sık denetim yapıldı.




