PKK’nın gizli arşivinde ifşa oldu! Anestezi teknikeri terörist çıktı
Amara kod adlı Müzeyyen Aydınlı'nın üzerinde ele geçen şifreli örgüt arşivinden çıkanlar şoke etti. Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi’nde anestezi teknikerliği yapan İmdat Karadağ'ın terörist kıyafetleriyle örgüt kamplarında çekilmiş fotoğrafları bulundu. Karadağ açığa alınıp tutuklandı ve hakkında örgüt üyesi olmak suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Lice'nin Yalımlı Köyü Hevsel mezrasında 3 ay önce 3 korumasıyla öldürülen ve 10 Milyonluk kırmızı kategoride aranan PKK'nın sözde Özel güç sorumlusu Amara kod adlı Müzeyyen Aydınlı'nın üzerinde ele geçen şifreli örgüt arşivinden bir kamu görevlisi daha çıktı.

Örgüt kampında silahlı teröristlerle birlikte çekilen fotoğraflar ve açık kimlik bilgilerinin incelenmesiyle bu kişinin Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesinde anestezi teknikeri olan İmdat Karadağ olduğu tespit edildi.

Karadağ açığa alındı, ardından tutuklandı. Şifresi kırılan ve çözümü yapılan dokümanda, Karadağ'ın Mazlum Serhat kod adını kullandığı, örgüte katıldığı tarih gibi bilgiler yer aldı. Dokümanda Karadağ'ın örgüte katıldıktan sonra ağır makineli tüfek, kalaşnikof, Roketatar, el bombası ve tabanca eğitimi aldıktan sonra tekrar Diyarbakır'a döndüğü, 2008 yılında tutuklanıp 4 ay cezaevinde kaldığı belirtiliyor.


