Piyasa değerleri milyonları buluyor! Çürümeye terk edildi
Son dakika haberine göre; Eskişehir'de bulunan Kentaş Yediemin Otoparkı bin 700'ü motosiklet, 2 bin 300'ü otomobil ve kamyonet sınıfı olmak üzere toplamda 4 bin tane araca ev sahipliği yapıyor. Çekme belgeli, trafikten menedilen, haczedilen ve çeşitli sebeplerden dolayı bırakılan piyasa değerleri milyonlarca lira eden 4 bin araç Yediemin Otoparkı’nda adeta çürümeye terk edildi.
Eskişehir'de bulunan Kentaş Yediemin Otoparkı bin 700'ü motosiklet, 2 bin 300'ü otomobil ve kamyonet sınıfı olmak üzere toplamda 4 bin tane araca ev sahipliği yapıyor. Bazı araçlar ise 12 yıldır hizmet veren otoparkın açılışından bu yana otoparkta duruyor.

Emniyet tarafından çekilen, haczedilen ya da farklı sebeplerden ötürü trafiğe çıkamayan araçlar adeta çürümeye terk edilmiş vaziyette bekliyor. Araçların arasında lüks otomobil ve motosikletler de bulunurken, otopark sorumlusu alanın yaklaşık 6-7 yıldır dolu olduğunu belirtti.

"EN ÖNEMLİ SORUN ARAÇLARDAKİ YIĞILMA"
Yıllar süren icra işlemleri nedeniyle haczedilen çok sayıda aracın otoparkta yığılmaya yol açtığını vurgulayan Kentaş Yediemin Otopark Sorumlusu Tayfun Başat, "Burası 12 yıldır faaliyette ve ben burada 12 yıldır görevliyim. Buradaki en önemli sorun araçlardaki yığılma. Buraya çekilen araçlar buradan çıkmıyor" dedi.


