İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını darp ettiler!

İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını darp ettiler!

Son dakika haberine göre; Ankara'da Gazi Y., hastanede tedavi amaçlı iğne yapılırken canı acıdığı gerekçesiyle tartıştığı sağlık çalışanlarından acil tıp teknisyeni Y.F.Ü.'yü, akrabası Can Y. ile silahla tehdit ederek dışarıya çıkarıp, tekme- tokat dövdü.

Ankara'da Gazi Y., hastanede tedavi amaçlı iğne yapılırken canı acıdığı gerekçesiyle tartıştığı sağlık çalışanlarından acil tıp teknisyeni Y.F.Ü.'yü (24), akrabası Can Y. ile silahla tehdit ederek dışarıya çıkarıp, tekme- tokat dövdü. 2 şüpheli de gözaltına alınırken, yaşanan şiddet anları ise hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı.

İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını darp ettiler! - 1


Olay, Altındağ ilçesindeki özel bir hastanede meydana geldi. Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvuran Gazi Y.'ye, tedavi amaçlı iğne uygulandı. Gazi Y., iğneyi yapan hemşireye canı yandığı gerekçesiyle tepki göstererek, "Nasıl iğne yapıyorsunuz, hayvana vurur gibi iğne yapıyorsunuz" dedi. Hastanede görevli acil tıp teknisyeni Y.F.Ü., araya girerek ilacın özelliğinden dolayı yakıcı etkisinin olduğunu söyledi. Gazi Y., "Sen ne karışıyorsun?" diyerek Y.F.Ü.'ye de tepki gösterdi. Tartışma ve kısa süreli arbedenin ardından Gazi Y. hastaneden ayrıldı.

İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını darp ettiler! - 2


15 DAKİKA SONRA AKRABASIYLA BİRLİKTE GERİ GELDİ
Gazi Y., yaklaşık 15 dakika sonra hastaneye akrabası Can Y. ile tekrar geldi. Gazi Y. ve Can Y., içeriye girip Y.F.Ü.'yü silah zoruyla dışarıya çıkardı. İki kişi, hastanenin önünde sağlık görevlisini tekme- tokat dövdü. Y.F.Ü., aldığı darbelerle yere düştü.

İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını darp ettiler! - 3

Bu sırada diğer sağlık görevlileri dışarıya çıkarak iki saldırgana tepki gösterdi. Gazi Y. ve Can Y., sağlık çalışanlarına da silah doğrultup tehdit ederek, uzaklaştı. Sağlık çalışanlarına şiddet, hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı.

İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını darp ettiler! - 4


GÖZALTINA ALINDILAR
Aldığı darbeler nedeniyle hafif yaralanan Y.F.Ü., doktor raporu alarak, şikayette bulundu. Diğer sağlık çalışanlarının da şikayetçi olduğu Gazi Y. ve Can Y., polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin