Pınar Gültekin cinayetinde dikkat çeken detay! Evdeki anahtar ve elbise…
Sabah'tan Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre, Muğla'nın Ula ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin'in cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ailenin avukatı Rezan Epözdemir soruşturmanın yürütüldüğü Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na yeni bir dilekçe verdi. Dilekçede, şüpheli Avcı'nın olaydan sonra görüşme yaptığı kişilerin ayrıntılı şekilde tespit edilmesini istedi. Ayrıca dilekçede, Pınar'ın evinde bulunan elbise ve anahtar detayına dikkat çekildi. Dilekçede, Pınar'ın elbisesi ve anahtarının şüpheli tarafından maktulün öldürüldükten sonra evine geri getirildiğinin anlaşıldığı, bunun dikkate alınması gerektiği kaydedildi.
Muğla'nın Ula ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin'in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir soruşturmanın yürütüldüğü Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na yeni bir dilekçe verdi.
Epözdemir dilekçesinde, soruşturma dosyasında verilen kısıtlama kararından dolayı toplanan delillerin içeriğine ulaşma ve inceleme yetkisinin olmadığını, ancak HTS Analiz raporunun bir suretini incelediklerini kaydetti. Bu raporda şüphelinin kullandığı 0530 303 .. .. numaralı GSM hattına ait 1 Mayıs 2020 ve 20 Temmuz 2020 saat 23:59 tarihleri arasında yapılan görüşme kayıtlarının incelendiğinin belirtildiğini kaydetti.
O SAATTEN SONRA GÖRÜŞME YAPTI MI?
Dilekçede, raporun 21 ve devamı sayfalarında yalnızca olay günü yaptığı görüşme bilgilerinin grafik üzerinde ve tabloda gösterildiği, en son Pınar'dan bir daha haber alınamayan 16 Temmuz 2020 günü 23:05'de E.K. ile yaptığı 22 saniyelik konuşmadan sonrasına ilişkin herhangi bir dökümün kendilerine ulaşmadığı belirtildi.