Gürcistan-Türkiye maçını sonrası dikkat çeken sözler: Fotoğraflardan silinse de sahada en iyi arkadaş
Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu ilk maçında Gürcistan'a konuk oldu. Ay yıldızlılar, sahada 3-2'lik galibiyetle ayrılarak elemelere galibiyetle başladı. Türkiye'nin aldığı galibiyet sonrası usta yorumcular çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2026 Dünya Kupası Elemeleri E Grubu'nun ilk maçında A Milli Takım, Gürcistan'a konuk oldu. Milliler, mücadeleyi 3-2'lik skorla kazandı ve Dünya Kupası Elemeleri'ne galibiyetle başladı.
KEREM AKTÜRKOĞLU ŞOV!
Ay-yıldızlılar, 3. dakikada Mert Müldür'ün golüyle öne geçti. Dakikalar 41'i gösterdiğinde sahneye Kerem Aktürkoğlu çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve devreye 2 farklı üstünlükle girdik. Kerem Aktürkoğlu, 52. dakikada Yunus Akgün'ün pasını gole çevirdi ve durumu 3-0 yaptı.
BARIŞ ALPER YILMAZ KIZARDI!
Gürcistan 63. dakikada Davitashvili'nin golüyle umutlanırken son sözü 90+8. dakikada Kvaratskhelia söyledi..
Oyuna 67. dakikada dahil olan Barış Alper Yılmaz, 71. dakikada kırmızı kart gördü ve A Milli Takım, maçı 10 kişi tamamladı.
Bu sonuçla birlikte gruba 3 puanla başlayan Milliler, ikinci maçta İspanya'yı konuk edecek. Gürcistan ise Bulgaristan'ı konuk edecek.
Gürcistan-Türkiye maçını sonrası usta yazarlardan dikkat çeken sözler geldi. İşte detaylar...