Balıkesir depreminde amcasını kaybeden ünlü oyuncu kim? Eylül Tumbar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremde yıkılan bir binada hayatını kaybeden 81 yaşındaki Nihat Önbaş'ın vefatı, oyuncu Eylül Tumbar tarafından duyuruldu. Tumbar, sosyal medyada yaptığı paylaşımla amcasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.
Depremin hemen ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları kapsamında, yıkılan binadan 2 kişinin kendi imkanlarıyla, 4 kişinin ise ekipler tarafından canlı olarak çıkarıldığı bildirildi. Ancak, enkazdan son olarak çıkarılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan 81 yaşındaki Nihat Önbaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
EYLÜL TUMBAR'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM
Eylül Tumbar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Enkazdan çıkarılan amcamı kurtaramamışlar. Başımız sağ olsun. Yine de yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim."
Oyuncunun bu paylaşımı, depremden etkilenen ailelere ve kamuoyuna derin bir üzüntü yaşattı.