Yatalak kadına uygunsuz istek! Müge Anlı'daki üfürükçü Diyap'ın ipliği pazara çıktı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen üfürükçü Diyap Diyapoğlu, Hızır Aleyhisselam ile Eminönü’nde tanıştığını iddia ederek izleyicileri şaşkına çevirmişti. Sözde üfürükçüyle ilgili gerçekler gün yüzüne çıktı. Dünkü yayının ardından gözaltına alınan Diyapoğlu, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Müge Anlı'da bir üfürükçünün daha ipliği pazara döküldü...
Kaynak: ATV
Anne Kevser Hanım, 27 yaşındaki kızını 50 yaşındaki üfürükçü Diyap'ın elinden kurtarmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Üfürükçü ve onun etkisi altında kaldığı söylenen Sümeyra, dün canlı yayına gelmişti.
Hakkındaki ihbarların ardı arkası kesilmeyen üfürükçü, canlı yayına bağlanarak "Ledün ilmine sahibim" ve "Hızır Aleyhisselam'ın kardeşiyim" sözleriyle stüdyoda büyük şaşkınlık yaratmıştı.
Kaynak: ATV
GÖZALTINA ALINDI
Tüm bunların ardından Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yetkililer, Sümeyra ile görüşmek üzere harekete geçti. Yalanlarıyla insanları kandıran sözde üfürükçü Diyap Diyapoğlu ise savcılık talimatıyla ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.



