Fenerbahçe'de 7 istifa! Aziz Yıldırım'ın en yakınındaki isim de bıraktı
Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulüpte aralarında Aziz Yıldırım’ın en yakın kurmaylarından Mahmut Uslu’nun da bulunduğu 7 yönetim kurulu üyesi istifa etti. Yönetimdeki istifalar KAP’a bildirilirken, bugün Olağanüstü Genel Kurul toplanacak.
Fenerbahçe'de istifalar aynı anda geldi. Sarı lacivertlilerde 7 isim istifa etti.
Sarı lacivertliler istifaların kabul edildiğini KAP'a bildirdi. Açıklanan isimler arasında Aziz Yıldırım'ın daha önceki yıllarında da görev alan Mahmut Uslu de yer aldı.
FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI
Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Sayın Ali Gürbüz, Sayın Erdem Sezer, Sayın İlker Alkun, Sayın Mahmut Nedim Uslu, Sayın Olcay Doğan, Sayın Ufuk Şansal ve Sayın Yavuz Selim Demir'in 23.07.2026 tarihi itibarıyla kendi istekleriyle istifalarının kabulüne karar verilmiştir.
Boşalan üyelikler için 23.07.2026 tarihinde (bugün) gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda seçim yapılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."