Fenerbahçe'de hareketli saatler: Aziz Yıldırım’dan ‘üst akıl’ çıkarması: Öze dönüş | Aykut Kocaman, Volkan Demirel ve Oğuz Çetin
Fenerbahçe’de 7 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin efsane başkanı Aziz Yıldırım adaylığını açıklarken, yapacağı hamleler merak konusu oldu. Yıldırım’ın futbolun başına camianın öz evlatlarını getirerek "üst akıl" operasyonu başlatacağı iddia edildi.
Fenerbahçe'de 7 Haziran seçimleri öncesi beklenen hamle geldi: Efsane başkan Aziz Yıldırım, "Ben de varım" diyerek adaylığını resmen ilan etti.
Yıldırım açıklamasında diğer adaylar Hakan Safi ve Barış Göktürk'e birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak "Tüm adayları benimle birlikte olmaya davet ediyorum" dedi.
Barış Göktürk
GÖKTÜRK'TEN EVET SAFİ'DEN HAYIR
Yıldırım'ın yaptığı "birlik" çağrısı camiada önemli yankı buldu. Yıldırım'ın çağrısına ilk somut yanıt, başkan adaylarından Barış Göktürk'ten geldi. Göktürk, tecrübeli ismin önerisine "Evet" dedi ve seçim yarışında Yıldırım ile birlikte hareket etme kararı aldı. Bu gelişmenin ardından kulislerde, Göktürk'ün Yıldırım yönetiminde başkanvekili olarak görev almasının beklendiği konuşuluyor.
Hakan Safi
Bir diğer başkan adayı Hakan Safi cephesinden ise net bir ret geldi. Safi, Yıldırım'ın teklifine sıcak bakmadığını açık bir dille ifade ederek, "Kayıtsız ve şartsız adayım. Çekilmem veya birleşmem söz konusu değil" dedi.



