Giresunspor ile Beşiktaş puanları paylaştı (MAÇ SONUCU ÖZET: 0-0)
Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Saat 20.30 başlayan, Bulancak İlçe Stadı'nda oynan ve yüksek tempolu maçta kaleler gole geçit vermedi ve Beşiktaş ile Giresunspor golsüz berabere kaldı.
Son haftaların formda ekibi Beşiktaş, küme düşme potasındaki Giresunspor'a konuk oldu.
Saat 20.30 başlayan, Bulancak İlçe Stadı'nda oynan temposu yüksek geçen maçta iki taraf da gol yüzü göremedi ve Beşiktaş, Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı.
PUAN TABLOSU
33 MAÇLA BEŞİKTAŞ: 51 PUAN
33 MAÇLA GİRESUNSPOR: 40 PUAN

İLK YARIDA ÖNEMLİ ANLAR
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında GZT Giresunspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
8. dakikada GZT Giresunspor kontratağında Umut Nayir topu Süleymanov'a aktardı. Bu oyuncu ceza sahasına girmeden yaptığı sert vuruşta stop yandan farklı şekilde auta gitti.
18. dakikada Rıdvan Yılmaz'ın kafa pasıyla Giresunspor ceza sahası içerisinde topu Batshuayi'ye aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda meşin yuvarlağı kaleci Okan Kocuk ayaklarıyla kurtardı.
43. dakikada Gzezzal'ın yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda kaleci Okan Kocuk son anda topu kornere çeldi.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Sergio ile gelişen Giresunspor atağında Sergio'nun ceza alanına kestiği topu Rıdvan uzaklaştıramadı, Umut Nayir'in vuruşu kaleci Ersin'den döndü, seken topu defans kornere çeldi.
48. dakikada Chiquinho'nun kullandığı köşe vuruşuna Sergen Piçinciol'un kafa vuruşu yanda auta gitti.
51. dakikada Giresunspor gole çok yaklaştı. Kaleci Ersin'in hatasında topu kapan Shapi Suleymanov'un şutu kaleci Ersin'de kaldı.
Stat: Çotanak Spor Kompleksi
Hakemler: Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel, Süleyman Özay



