Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz 4. oldu

Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz 4. oldu

Son dakika haberine göre: Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karışık takım kategorisinde 4. oldu.

Yumenoshima Park Okçuluk Alanı'nda düzenlenen karışık takım müsabakalarında ay-yıldızlı okçular, Meksika'ya 6-2 mağlup oldu ve oyunları 4. olarak tamamladı.

Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz 4. oldu - 1

YARI FİNALDE HOLLANDA'YA YENİLDİK

Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karışık takım kategorisinde yarı finalde Hollanda'ya yenildi.

İlk 2 seti 36-35'lik skorlarla kaybeden ay-yıldızlı ekip, üçüncü seti 37-36 alarak skoru 4-2'ye getirdi. Son sette Mete ve Yasemin iyi atışlar yapmasına rağmen rakipleri hata yapmayınca set 37-37 beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla müsabakayı 5-3 kazanan Hollanda finalde Güney Kore'nin rakibi oldu.

RUSLARI ELEMİŞLERDİ

Yumenoshima Park Okçuluk Alanı'nda düzenlenen karışık takım müsabakalarında son 16 turunda mücadele eden ay-yıldızlı okçular, Rusya Olimpiyat Komitesi adına yarışan Ksenia Perova ve Galsan Bazarzhapov ile karşılaştı.

İlk seti 37-37 biten müsabakada takımlar birer puan aldı. İkinci sette 38-37 üstünlük kuran Mete-Yasemin ikilisi, aldığı 2 puanla da 3-1 öne geçti. Mücadelenin üçüncü seti ise 34-34 eşitlikle tamamlanınca ekipler yine birer puan aldı ve skor 4-2'ye geldi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin