Son dakika | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması

Son dakika | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması

Son dakika haberi...Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı. Koç "Fenerbahçe artık oyunu kuralını göre oynayacak. Her yapılanın karşılığını misli ile verecek. Bu üç sene çabuk geçti. Aday olurken de söyledim; 2 dönem lazım dedim. İlk dönemimiz iyi geçmedi. İkinci dönem için de başkan adayı olduğumu açıklamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ali Koç yapılacak seçim öncesi Fenerbahçe başkanlığına bir kez daha aday olduğunu açıkladı.

Ali Koç'un açıklamalarının satırbaşları:
Çocukken bir taraftar olan ben, en büyük sevdam olan kulübümüzde hizmet etmekteyim. 2006 yılında yönetim kurulu üyesi oldum, 6 yıl geçirdik. Çok şey yaşadık. 6 yıllık dönemde yöneticilik olarak şampiyonluk sevinci de tattık, son hafta kaçan şampiyonluklar da oldu.

Türkiye'de spor müsabakalarının kesintisiz devam etmesini sağlayan kendi takımlarımıza ve spor camiası içindeki takımlara teşekkür etmek istiyorum.

"ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDIK"
İlk iki yıla baktığımız zaman şampiyonluğu kaybettiğimiz için üzgünüz. Derinden yaralandığımızı söyleyebilirim. Başakşehir maçından sonra 6 galibiyet, 1 beraberlik alırsak şampiyon oluruz demiştim. Biz hedefi tuttursaydık hedefi ne kadar tutturduğumuzu ortaya koyacaktık. Şampiyonluğa çok çok yaklaşmamıza rağmen bize sunulan bu fırsatı değerlendiremedik. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız bir yıl oldu.

"GELECEK SEZON ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ"
Teknik direktör konusu, transfer konusu hepsini 1 Haziran'a kadar netliğe kavuşturacağız. Gelecek sezon için kadronun yüzde 70 oranında hazır olduğunu düşünüyoruz. Bu sezonun kadrosunun üzerine yapacağımız 1-2 dokunuş ile seneye şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. Gelecek sezon camiamızın beklediği şampiyonluğu alacağımız düşünüyoruz.

TFF'YE ELEŞTİRİ
Ya bunlar tercihen değişecek ya mecburen değişecek. Liyakat eksikliği, hakem kararları, futbolun sonucunu etkileyen birçok kararda standartın olmayışı, sezon başında yapılan algılar, bunlara göz yumulması... TFF'de Liyakat eksikliği giderilmeli, hakem kararlarında bir standart olmalı ve algı operasyonları soruşturulmalı...

"İKİNCİ KEZ ADAYIM"
Fenerbahçe artık oyunu kuralını göre oynayacak. Her yapılanın karşılığını misli ile verecek. Bu üç sene çabuk geçti. Aday olurken de söyledim; 2 dönem lazım dedim. İlk dönemimiz iyi geçmedi. İkinci dönem için de başkan adayı olduğumu açıklamak istiyorum.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin