Sivasspor'da koronavirüs şoku

Sivasspor'da koronavirüs şoku

UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol rakibi Villarreal ile çıkacağı mücadele öncesi koronavirüs testine giren Sivasspor'da 4 isim pozitif çıktı. Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "2 futbolcu ile teknik heyetten 2 kişinin yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı." denildi.

Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'da 2 futbolcu ile teknik heyetten 2 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Villarreal maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize dün kulüp tesislerimizde yapılan Kovid-19 PCR testi sonuçlanmış olup 2 sporcumuzun ve teknik heyetten 2 kişinin test sonucu pozitif çıkmıştır." denildi.

Açıklamada, "Dört ismin de izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine, ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır." ifadesi aktarıldı.

A HABER UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS)

A HABER UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

A HABER UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (HUAWEI)

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin